ژنراتور گازسوز ایرانیان

تابلو ژنراتور اضطراری ,سنکرون,استارت ژنراتور - ژنراتور گازسوز ایرانیان

تابلو ژنراتور اضطراری ,سنکرون,استارت ژنراتور

تابلو ژنراتور اضطراری ,سنکرون,استارت ژنراتور

مقدمه :

ژنراتور ها فارع از نوع سوختی که مصرف میکنند. دارای سه مدل تابلو ژنراتور: تابلو اتواستارت , تابلو اضطراری و سنکرون می باشند.

که تابلو سنکرون خود به دو نوع سنکرون با برق شهر و پارالل با ژنراتور دیگر استفاده میشود .

تابلو اضطراری ,سنکرون,استارت ژنراتور


تابلو های اتواستارت AUTOSTART :

تابلو ژنراتور های اتو استارت AUTO START عموما برای استارت و استپ ژنراتور و مانیتور پارامتر های ژنراتور مورد استفاده قرار میگیرند. معمولا در مکان هایی که برق شبکه وجود ندارد یا مصرف کننده ها اختصاصا به ژنراتور متصل هستند و تنها از ژنراتور تغذیه میکنند از این تابلو استفاده میشود .

این نوع تابلو ژنراتورها دارای یک برد کنترل می باشد. که پارامتر های الکتریکال ژنراتور اعم از ولتاژ ,فرکانس ,جریان ,توان خروجی و همچنین پارامتر های مکانیکال ژنراتور اعم از دماهای آب و روغن ,فشار روغن و…. سایر سنسورها که بسته به تعداد ورودی و خروجی برد و نوع موتور قابل تعریف می باشد .

تابلو اضطراری ژنراتور


تابلو چنج اور -اضطراری -امرجنسی -ATS

نام های ذکر شده همگی برای این مدل از تابلو ژنراتور ها استفاده میشود. این تابلو در مواردی استفاده میشود که مصرف کننده قصد دارد ژنراتور را برای مواقع قطعی برق استفاده نماید.

و در صورتی که بخواهد عمل چنج بین برق شبکه و برق ژنراتور به صورت اتوماتیک انجام شود از تابلو چنج اور استفاده می شود .


این مدل تابلو در قدیم به توسط رله و تایمر و مداری نسبتا پیچیده ساخته میشد. اما امروزه توسط برد های امرجنسی میتوان به صورت مطمئن تر و قطعات کمتر این نوع از تابلو را ساخت.

برد امرجنسی یا چنج اور

وظیفه برد های چنج اور یا امرجنسی این است که پارامتر های برق شبکه را رصد میکنند. و زمانی که برق شبکه دچار قطعی شد و یا حتی پارامتر های برق شبکه از میزان استاندارد بالاتر یا پایین تر بود, کنتاکتور یا کلید برق شبکه را قطع و فرمان روشن شدن ژنراتور را صادر میکنند.

سپس پس از پایدار شدن و استاندارد شدن مقادیر ولتاژ و فرکانس ژنراتور فرمان وصل کلید و یا کنتاکتور برق ژنراتور را صادر میکنند, و مادامی که ژنراتور روشن می باشد پارامتر های الکتریکال ژنراتور اعم از ولتاژ و فرکانس و در برخی مدل ها جریان و توان مصرفی را مانیتور و بررسی میکنند. و در صورت بروز عیب, فرمان خاموش شدن به ژنراتور صادر میشود.

البته قابل ذکر است که این برد ها صرفا پارامتر های الکتریکال را مانیتور نمیکنند. بلکه فشار روغن و دمای آب موتور را نیز پایش میکنند .


در صورتی که موتور بدون هیج خطایی به کار خود ادامه دهد. با وصل برق شهری برد برق شهری را بررسی کرده و در صورتی که پارامتر های ولتاژ و فرکانس استاندارد باشد فرمان قطع کلید ژنراتور و وصل کلید برق شهر را صادر و سپس براساس تنظیمات تعیین شده بعد از تایم مشخصی ژنراتور را خاموش خواهد کرد .

برند های برد کنترل
از جمله برندهایی که بردهای کنترل ژنراتور تولید مینمایند میتوان به برند های دیپ سی DEAPSEA ,دیتاکام DATAKOM , WOODWARD و… اشاره کرد .

تابلو سنکرون ژنراتور


تابلو های سنکرون و پارالل :

این تابلو ژنراتور زمانی استفاده میشود که شما میخواهید ژنراتور را به برق شهر جهت تزریق توان یا ثبات کارکرد ژنراتور و یا دو یا چند ژنراتور را به یکدیگر و حتی در حالت ترکیبی چند ژنراتور با یکدیگر و نهایتا با برق شهر سنکرون و پارالل کنید .

.

اساس کار تابلو سنکرون ژنراتور و یا تابلو پارالل ژنراتور به این صورت است که یک برد کنترل سنکرون مخصوص ژنراتور در تابلو از برق شهر و برق ژنراتور نمونه برداری میکند, و ولتاژ ,فرکانس و زاویه فاز شبکه را به عنوان مرجع قرار میدهد.

.

و با ارسال سیگنال کنترل به واحد کنترل ولتاژ ژنراتور و همچنین واحد کنترل سرعت که میتواند گاورنر یا ECM باشد ولتاژ و فرکانس ژنراتور را با شبکه یکسان میکند و در لحظه خاص که زاویه فاز و سایر شرایط سنکرون مهیا است فرمان اتصال کلید سنکرون را صادر و ژنراتور را به شبکه متصل میکند.

.

و بعد از اتصال علاوه بر مانیتور و حفاظت پارامتر های الکتریکال تزریق توان اکتیو و راکتیو را نیز کنترل میکند.

.

البته نوع دیگر از این نوع تابلو , تابلو پارالل ژنراتور می باشد. که مشابه تابلو سنکرون عمل میکند. ولی در این حالت یکی از ژنراتور ها را مرجع و ژنراتور دوم را به ژنراتور اول متصل میکند .

.

البته سناریو های پیچیده تری میتوان برای پارالل و سنکرون ژنراتور ها چید که از حوصله این مقاله خارج است .


برای ساخت انواع تابلو های ژنراتور با شرکت ایرانیان ژنراتور پارس در تماس باشید.

مهندس تبریزی

09108382887

09120341443

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *